Здраво на сите ве молам предложете ми способен нотар во Куманово. Нотарката која што ми го води случајот моментално е најнеспособната особа која што сум ја запознала во животов. Заглавив ко ќор сокак, секоја помош е добредојдена.
Денес во Лидл видов интересна како табличка To do list,имаше стикери што се лепат на нејзе,како магнетчиња пр.го наместив креветот и да си штиклира,си го наредив ранчето.. Верувам дека има и на други места,доста интересно ми се виде. (Се надевам објаснив убаво на што мислам)
Зависи до колку пари и на што е љубител детенцето. Сега се во фаза кога сакаат со Стич. Гледам има сребрени обетки и нараквица со истите. Ако е нешто поефтино можеш некоја книга и плус има комплети за правење накит. Ако знаеш каков карактер е детето полесно ќе се одлучиш. Или можеш некој комплет за храна. Сега има доста избор затоа што сите деца носат храна и вода. Куферче за храна комплет со шише за вода.
Во Клиника Букурешт, дали знаете кој ден и која смена се иде за да ти одобрат боледување? И дали има некој број кај шо може да се јавам да прашам од колку саат е на која буква од презимето ред?
си одиме за македонија со автомобил од еу земја и имам такс фрее.. Сакам да прашам дали знаете каде да се обратам за печат на хрватска граница?
Патикиве се нецел месец носени и одма дупка кај прстите.. Да ги однесам некаде може да се поправат да држат барем уште месец?
И мене ми се такви прстиве, буквално на сите патики ми се случува ова. Два пара однесов на кондураџија ми ги направи, ама не ми беа комотни како претходно. Му реков да им стави слој материјал згора, ставил нешто како кожа. Имаше и некој лепак ставено одоздола и ми оставаше црна боја на ноктите. Можеби и тој не знаеше добро да ги поправи. Ама дефинитивно ќе ти потраат уште некое време и гледај да најдеш добар кондураџија.
Да ги однесиш кај некој добар чевлар, ќе ти ги среди и јас така на едната патика ми се направи, ама сега се како нови.