Каков телефон имаш? Ако имаш андроид автоматски го намалува квалитетот на видеа и нема што многу да се направи. Исто така во settings - media quality треба да означиш upload at highest quality. Мислам дека слична опција постоеше и при самото постирање на рил која исто треба да ја одбереш.
За да се опуштат мускулите во цревата нешто така демек имало ефект , добро влијаел на цревата ама па пишува да не се користат долго време
Избрано е highest quality ама ништо. Очигледно не е до камерата, туку инстаграмот го намалува квалитетот, ги компресира видеата, или до андроид системот.
Најверојатно е до Андроидот. Јас цело врмее сум на Ајфон, но имав момент од неколку години кога користев Самсунг. Постовите од тој период ми се крш.
Ај и овде да прашам, пошто кога и да се пише нешто сите имаат ајфони , а кога ќе Ве праша човек за нешто , никој да пише Дали вреди ајфон 16про Дали трае батеријата и Дали вади добри слики ? И дали може некој кој го има тел да ми прати слики во порака , навечер какви слики вади телефонот . Фала однапред
Јас про никогаш не сум користела, мене лично ми е прескапи за перформансите и мн ми се големи. Освен ако ептен нешто ти брка работа ок, инаку според мене не вреди