Не можам да се снајдам на Тему дали некој може да побара оние ластици или не знам што се за да можам да си спружирам надвор алишта, ама да е некој добар механизам за да се собираат и оптегнуваат и нормално да крепат тежина? Има ли такви, помош?
Вакви видов некои ама не знам колку би крепеле, пример еве сакам да извадам кебе да се излуфтира итн... Оти сето ми е измотано со кабли и на тие спружирам ама ми се смачи веќе, сакам нешто попрактично...
Не верувам дека ќе издржи ќебе. Јас имав вакво во Мк. Од поголема тежина јажињата почнаа да попуштаат.
Дали и кај друга се случува пред добивање менструација да не може да заспие? А треба да сум наспана за утре. Два диазепами зедов и ништо
Да прашам нешто кога пар се венчаа во црква позади нив секогаш има двајца што држат свеќа тоа кумови се или нешто друго.
Здраво, дали знаете каде може да најдам чорапи за јога/пилатес? Знам дека има во oysho ама скапи ми се. Нарачав од тему ама ми требаат порано.
Само го прераскажуваш најбитното. Комисијата нема да те праша ништо вон дипломската. Само храбро! Ако сакаш, пиши ни и како помина!
Дали ви се отвара сајтот https://inhaleplus.mk или само кај мене е нешто проблемот? Однапред благодарам на одговорите