Колку пари се лубениците? На мене денеска како да не ми е денот. Си избрав лубеница ми ја ставија во кола си ја платив 170 денари. Замислете без да прашам цена, без да прашам колку е тешка. Боже сачувај! Ви се случува ли вакви работи да правите?
Порачувал некој од Киберг (https://kiberg.mk), да ми каже како се со достава, дали се брзи или не? Однапред благодарам на одговорите
Здраво членки. Имам 2 струјомера во едната куќа за 2 посебни влеза. Како е процедурата за преместување или да се извадат на улица и двата, и колку би коштало тоа по барање на корисник?
Леле, за што е вебинарот? Дај ми линк ако можеш, многу го сакам човеков, ама немам социјални мрежи, а си го следев на инста.
Пиши во женските групи на фб има една продава, не можам да ја најдам Кристина или Катерина (ако се добро сеќавам), секогаш коментира а и други ја предложуваат
Дали некој знае пораките во чат на Инстаграм што се на fanishing mode,кога ќе излезеш од чатот и пак да влезеш исчезнуваат. Дали има можност да се види целиот разговор,да се вратат пак?