Денес им ставав ампула против крлези и болви на мачето и кучето посто имам внуки и стално си играат со нив ме интересира колку време не смеат да ги допираат?? Ви благодарам од напред
Втора шанса - Даниела Стил Многу фенси и убава книга, се раскажува за уредничка на едно најуспешно американско списание и нејзиниот живот во високите кругови, во светот на модата и љубовта нормално.
Да не имате да ми пратите некој линк со идеи за маскирање за денов.. стварно сум без идеи и без многу време.. добро би ми дошле.. благодарам
Не најдов соодветна тема, (ако има упатете ме која е) сакам да знам од која банка ми е најдобро да вадам дебитна картичка, која би ја користела во странство?
Ти препорачувам од Прокредит банка.Аплицираш на шалтер со пополнување на документи од страна на шалтерскиот работник и за 10-12 дена добиваш смс порака на тел. и лично со лична карта ја подигнуваш картичката на шалтер.
Не знаев каде да прашам па тука. Спојлер Нели од телефон на месенџер има смајлиња, епа некои истите смајлиња ги употребуваат на апликацијата фејсбук на телефон, кај мене ги нема тие смајлиња па не знев дали се инсталираат или сл. ае нека пише некој
Не се инсталираат. Ги има од Месенџер. Ако имаш МСН и нив ќе ги имаш, инаку не. Не ги употребуваат во апликацијата фб, можеби си ги знаат како се прават и ги праќаат така. Лесно се учат
Да. Сервираат и други ама не знам кои за да ти ги набројам Кога и да импровизирам во нарачка и ми донесат во ваква чаша, се разочарувам зашо нели количински се помали од тие во високи чаши
Јас па баш сакам да ми донесат ваква чаша. Интересно ми е да пијам од неа, иако е помала количината. Веројатно зависи од кафич, до кафич. Кој какви чаши има
Bajan Passion, Ballet Russe, Bronx Cocktail,Cherry Daiquiri, Cosmopolitan,Double Vision,El Presidente,Gin Berry,Metropolitan и еден куп други.
Познавате ли кројачка, што ќе ми додаде парче на еден многу деликатен фустан Ми треба испробан шнајдер...фала ви
Дали некој знае како најефино да дојдам до месечна карта ПРИЛЕП - СКОПЈЕ . На железничка не ми се верува 5180 ден . Нешто поефтино неможе да се најде ?
Знае ли некој освен кадевечер вчера во Тао кој друг сликаше? Не сликаше едно девојче со кратка коса ама заборавив од кој портал беше.
Се извинувам ако има ваква тема (најдов All Star(Conversse)ама за стартки :\ ) Колку пари можам да купам конверс маичка по кратки,дали истата можам да ја најдам само во конверс?