Искуства со superMart, како е за достава се чека многу, какви се прозводите (како во опис или..) Гледам имаат исти и слични полици со акција.мк но ни од таму не сум порачала а сакам да нарачам до 6000ден (не е мала сум за невидено да ги дадам)
Јас завчера нарачав од кај нив , во Козле се наоѓаат па ќе одам јас на лице место да си подигнам башка комшии сме
Ама јас почнав на 1 јули на работа , зошто ме осигурале од 3 не знам , можам да пријавам имам докази дека сум била на работа тие денови
Не може да се направи никаква промена, најверојатно погрешиле или те заборавиле. Единствено што можеш е да ги пријавиш во инспекција.
за тој отпад знам. Само се прашувам дали и од другиве градови тој отпад го носат таму. и јас досега не сум чула за вакво нешто. Се во ѓубре фрлам ама ако размислиш има логика и треба да се селектора и тој отпад
Блиска другарка ќе му прави роденден на детето ќе полни 4г ме викна и мене , не знам што да му купам , ниту знам продавници за деца , што би било соодветно да купам за дете од 4г, да не биде нешто ситно ама па и не многу скапо до кај 50е плус минус ми е ок ...
Оди во било кој мол ќе најдеш продавници за деца. Можеш да му купиш играчка, консултирај се со продавачките што е соодветно за таа возраст. Или можеш облека да му купиш
Дали некој знае со новиот закон за пензија, ако продолжиш да работиш и истовремено земаш пензија, покасно тие плус години што ќе ги одработиш дали ќе влезат во стаж и ќе има промена во сумата на пензијата?