Ако ја сакаш оргинал ја има само во Conversse а на пазар можеш да најдеш некоја со логото на Conversse за ефитни пари ама не е тоа тоа .Мислам дека цената и е над 1000 денари
Каде можам да најдам пиштолче за силикон ( онакви ко што употребуваат по цвеќарите за лепење), и ми треба нешто вакво (како лепакот на сликата ,се користи место фуга) , има ли некој идеја каде можам да најдам низ Скопјево ?
Јас пиштолче си купив на женски пазар, во продавничките каде продаваат монистра, ленти за машни и сл. околу 250 денари, пред 2 години. Имаш и силикон таму за пиштолот,10 денари парче, со тој се лепи, не знам зошто ти треба друг лепак.
После Бисер,2 автобуски(МекДоналдс,Три бисери),на третата се симнуваш(пред Скопјанка),има тука Златна копачка кладилница(се гледа и од автобус),малце лево и позади неа,огромна е рекламата. Се надевам ти помогнав.
Денес успат од школо, реков да поминам до продавница и онака требаше да земам нешто. Окото ми загледа нешто друго. Во форма на срце, парфем млеко дезодоранс, мислам тоа дека имаше внатре. Женски сет и има на него, како за sweet girl, hot woman И слично.. Беа околу 500 600 денари. Сакав да ве прашам дали имате користено и дали вреди да земам? И ако да, кое ми го препорачувате? Се надевам се сетивте за што ви велам. Благодарам
Сакам да купам подарок игра за xbox и да ве прашам од каде ги купувате,по која цена,и дали сите игри одговараат за xbox (да не има повеќе верзии,не се разбирам у овоа чудо а ми треба за поклон) помош?
Јас имам игри од тие што ги користам, ако сакаш ќе ти продадам оригинална. А ако сакаш копија има во Аеродром во idc компјутери. 200 денари се мислам. Ако не ти е декодиран тогаш само оригинални игри ќе можеш да играш.
Сакам да направам рамка како на сликата , и ми треба да ги пополнам празнините мегу парчињата од CD-ата
Па, зависи сега колку, но се троши сепак, јас имам неограничен, но знам една другарка имаше 15 гигабајти месечно и гледаше често филмови и брзо го трошеше, но доколку ги симнуваш, 1-2 гигабајти мислам се трошат.
Обично филмовите се во просек по 700мб - 2гб кога се симнуваат, па претпоставувам дека толку трошат и кога се гледаат онлајн ама однпред тешко е да се процени.
Барав во "Другата наука" тема,па бидејќи не најдов,тука ќе си прашам. Кога се паѓа Велигден годинава?