Дали знаете некои други сајтови освeн kadevecer, zazabava, tzm... каде што ставаат слики од ноќни излегувања од дискотеките и кафичите?
Дали знаете дали има уште од оние Magic Chips, со тој волшебникот, порано што се продаваја? Ми недостигаат
Знае некој или има ли тема на форумов каде што може според облик на лице да се види кој модел одговара на наочари (зборам за со диоптер)???
Девојки сакам да ве прашам знаете ли каде во скопје има мали бели монисти за изработки на накит баш како белите перли ми требаат итно а сега моментално имам и близок кој може да ги купи од скопје па ве молам ако некоја знае нека ми одговори побрзо зашто ми требаат под итно а во мојот град нигде неможев да најдам . Ви благодарам однапред .
и мене ме интересира тоа баш пред некој ден се распрашував дали има но никој не знае....Прекрасен беше често го правев особено оној со сланинките ако дознаеш кажими
Не пребарав убаво по темиве ми треба итно па тука ке прашам Да ми каже некој програма за комп. ка зонвертирање видео ви мп 3?
Девојки дечко ми ќе дипломира во понеделник па би сакала да ми помогнете околу поклонот , немам стварно никаква идеја освен часовник ?
Кога ќе купуваш шампон побарај некој што не дава дополнителен волумен. Мислам дека тоа ќе ти го реши проблемот.