Има цела продавница во Ист Гејт специјализирана за ray ban. Отворија пред 3-4 месеци. Најгоре се наоѓа кај што е храната
A која се цената, знаеш? Некни во брзање бев и секаде се различни цените ама па и не ми се дава од 10 000 нагоре Ако има попуст би зела
Ваков на работа имам за плочки. Мене за паркет ми треба и да може средство да ставам. Парочистачите обично само вода смее.
Да ама тоа е двоен роденден, нели? Близнаците се две различни личности ако се близнаци. Значи треба две парчиња торта
Ама не е исплатливо. Ќе треба две торти да купи, плус на гостите шеќерот 200. Т.е. за гостите е супер, за тој што треба да дава торта не е. Ама па ако јас сум гостин па што ми е гајле. Ќе си побарам две торти.
Секако ги прават на два спрата нема толку да им се крене шеќерот на гостите, половината гладни одат на гости
Не, не им се лоши уживај. А и ако е криза зошто маркетите, кафичите и коцкарниците се полни секогаш, чудо големо ако купат две торти. Башка после малку лимонада и ќе се освежат
Цел ден не јадат, претходниот ден се на диета, со една банана и кога ќе отидат на гости, влегуваат како Аце Вучиќ у фрижидер.
Ај ќе пратам во инбокс или по карго? Ама да не ми бараш две парчиња да има нешто и за мене... и @Mr.Limonko ako saka