Затоа што еднаш ко бев пошо прашував за мал дел шо ми требаше за правосмукалка само шо слушна ме гхоустна ко небитен и ме избрка на некој начин. Така со муштерии не се прави.
Не знам дали прашањево е за овде..Дали би можела синиов дел на бирово да го набојам дома со темно зелена мрсна боја? Бирово е како ново, ама бојата не ми одговара за во дневна..
Ми личи на иверка а таа не е баш за боење - подобро земи си од самолепливите хартии за мебел и со тоа покриј ги.
Zdravo, gi ima li nekoj prasanjata za ispitot za administrativen sluzbenik? Moze li da mi gi pratite? Blagodaram
Вчера им пишав на една фирма за работа по моја струка се ок, но кога им спомнав за дали може почетник сум без искуство од вчера ми немат вратено. Дали тоа автоматски значи дека не ме примат сум одбиена.
Дур не дојдат дома кај тебе да ја буткаат вратата за да те земат, а од другата страна да ги сопираат, немаш право да си одиш кај него.
Чекај, Ако те запроси. Со оглед на твоите скорешни постови, искрено мислам дека не му е до тоа. Сори, мое гледиште е тоа.
Те мрзи страната агенција за администрација да ја отвориш? И ако ги нема ,логично е дека ги нема бидејќи беа избори , крај на година буџет се гласа секој година е тоа и така.... Да. Не секој сака да обучува нови вработени ,повеќето веќе бараат со искуство , за жал
Секој мора од некаде искуство да стекне, не сум родена мечка. Значи да не се ниту трудам пак да им пишам.
Секој може да си отвори приватен бизнис и да поставува услови, отвори приватен бизнис и вработувај луѓе без искуство , што да ти кажам. Едноставно, некој не сака да губи време и тоа е , не значи дека кај сите е така
Се извинувам доколку ја утнав темата. Имам сметка во Комерцијална и мојот уред не е регистриран за плаќања (мислам на опцијата плати пријател и да можам да префрлам пари на други). Дали треба да одам до банка за ова?
Мислам дека мораш зошто ти треба апликација за плати на пријател, а за тоа податоцитњ у банка ги даваат и треба акаунт да ти отворат
Дали некој е запознаен со натпреварот Дабар 2025 по информатика? На сајтот нема многу информации за материјалот за полагање, теми, прашања и сл.