Како се сметаат местата во арената Јане Сандански, првиот ред најдолу ваљда е ред 1 или обратно? Извинете за глупавото прашање ама досега немам одено таму.
Каде може да однесам поголема количина хартија за рециклирање? Не сакам само да ја фрлам, би било убаво ако имаме место каде што би им ја оставила.
@Crnookata Не е, но и зависи од возраста на партнерите. Бидејќи не е исто ти да си 19, тој 27 наспроти и двајцата веќе да сте 25+, од аспект на зрелост. Воедно, ако си возрасна и зрела личност, треба самата себе да се прашаш дали ти смета и дали ти е убаво во врската, а не нас, околината или било кој (+ треба да согледаш и други аспекти, не само возраста)
@Crnookata Во тој случај, не е. Во однос на тоа кои други аспекти, возраста е само мал дел од една врска. Треба да обратиш повеќе внимание на тоа: -Колку партнерот те почитува, те сака и колку се труди околу тебе. -Колку е емоционално интелигентен (како се справува со конфликти) -Дали делите исти вредности (колку ви се совпаѓаат животните стилови, како и ставовите за финансии, морал, брак, деца и сл.). -Дали ви се совпаѓаат плановите за иднина и животните цели. -Колку сте општо компатибилни -Каков е неговиот карактер и дали ти одговара итн.
https://tigar.mk/#b2199 Длаи некој има порачувано од овде ? И дали се само онлине ? Не можам да најдам контакт да ги прашам
Па ќе добие на искуство малиот. Јас со 15 години постара сум бил и сум добил екстра искуство за цел живот, а не па за ова со 8 години разлика. А и ако се сакаат зошто годините да ги спречуваат.
Знам дека има машки што сакаат по возрасни жени,а јас како жена никогаш не би можела да се смислам со по млад од мене,со постар и 10 години да,а помлад никако. Воа си е мое мислење..