Po mene e glupo.Vnuk od sestra ti e ke se raduva. Ne navleguvam vo megjusestrinski relacii no decata pametat I sakaat vnimanie.
Цевките во купатило ми се надворешни и сакам да ги исчистам со митро разредувач па после тоа да му клан силикон како превентива и после ставам бела боја, дали е добра идеја?
супер, зошто сум на курс и по грешка сум закажала па да не си го пропуштам курсот а да останам без пратка потребна ми е пробував инаку да сменам ама не знаев како
Како се справувате со негативни другарки? Постојано само се жалат и таква енергија ви пренесуваат, ама од друга страна глупаво ми е да прекинам контакт
Прво се трудам да сменам тема кога почнуваат да се жалат, да кукаат. А ако продолжат им кажувам отворено да ми смета се тоа. Па на крај ако треба и контакт би прекинала, ама не би дозволила некој да ме пуни со негативна енергија. Доволно ми е мојот живот и секојдневие стресно па уште они ми фалат со негарива.
Ги избегнувам зошто се стварно токсични. Мислам ок сите имаме периоди ама има луѓе што сакаат да се жртви и само да кукаат
Луѓе дали некој имал искуство со блокирана картичка а активна трансакциона? Сметката и картичката не беа активни извесен период. Сметката е активирана но најверојатно картичката не ја активирале во банка. Картичката ја ставивме во банкомат, ја зема. Ѕвонев на оператор но не можеле да видат дали има прилив на средства. И сега чаре?
Како не бе, ќе бидам со детиште од 22 години, нека си собира искуство со други. Јас не би со оваа разлика помал да е, постар да, помал шанса нема, размислувања, ставови, како со детенце да си имам работа. Ноу.
Не сакаш да си во тренд. Сега тренд е повозрасни да одат со помали. Може тебе ти пречи, ама на друга не.
Јас мое мислење си кажав, дете од 22 годими никогаш нема да те гледа озбилно, ако бараш такво нешто секако, а ако ти е авантура ок.