Да не е на макс левел уклучена моп опцијата? Јас секогаш одам low ретко медиум зошто ми е страв да не се зезне нешто ламинатот..и никогаш не е мокро..додека поминува е влажничко отпосле одма суво. Плус го вклучувам со однапред навлажнета крпа со средство за ламинат.
Барам поклон за роденден за другарка ама да биде како членарина за нешто да може да се дружи, освен аеробик и фитнес ништо друго не ми текнува
Каде можам да нарачам/купам работи и декорации за запросување? Организирам просидба. Барав на нет, но нема некој избор.
Black friday ke e vikendov sto doagja, znae nekoj vo zara kolkav popust ke ima ili obicno kolkav ima?
Vcera uplativ online karti za na Crvena Jabuka, no seuste ne mi se stignati na email. Gi kontaktirav na email no seuste nemam odgovor. Sto da napravam da si ja dobijam kartata sto ja plativ?
Телефонот ми се расипа ,ќе ставам картица на друг телефон. Можам да ги задржам разговорите од Вибер?сликите и не мора ама Др што може да префрлам и како?
Дали провери во spam/ junk? Ако нема ни таму, освен да чекаш повратно од сапорт не знам про би можела друго да направиш. Ако има број да контактираш Ако ти бил уклучен бекап ќе ти се вратат, ако не нема начин. Другото имаш опција со мејл, зависи што телефон имаш, но обично кога го уклучиваш новиот тел имаш да бираш опција како ги префрлаш старите и те води чекор по чекор
Ако имаш направено автоматски да ти се пеави бекап секој ден, тогаш со мејлот влези на новиот телефон и ќе ти се вратат.
Јави им се на телефон. Еднаш и мене ми се деси вака со карти за ракомет, ама се јавив или им пишав мејл и ми средија. Може бавно им се процесира.
Здраво, дали некој ја има ламбата и на кој принцип работи, дали менува бои и дали нон стоп свети, ми треба за спална соба за мало детенце да мк свети преку цела ноќ. Убав ви ден
Ако си плаќала онлајн имаш доказ на електронско банкарство можеш скроншот да доставиш. Барај тел и јави ин се