Zdravo ako vidam necie stori na Instagram i ako go blokiram dali toj moze da vidi deka go vidov? Pozz
Знае ли некој каде можам да купам резервен полнач за саат Samsung Galaxy Fit3 ? го изгубив некаде, и сега сакам да купам нов ама каде?
На еден другар што си се дружиме директно му кажав дека смрди и да оди да се избања. Еве 3 дена поминаа, не ми враќа на пораки на месинџер и инста. Дали треба да чувствувам грижа на совет или сум постапил правилно? Значи ептен труеше, дури и мене ме засмрдуваше кога ќе ми се приближи и веќе ми дојде преку глава. А често е со мене и веќе непријатно ми станува кога ми смрди околу мене. Јас скоро секој ден се бањам, користам парфеми, стикови и добро водам лична хигиена, ама овој веќе ја претера. Изгледа ми се налути, ама индиректно не ме разбираше, па морав директно.
Сигурно не работам со вонземјани ,можам да разберам за бездомницине да смрдат немаат каде да одржи хигиена ама за нормален цивилизиран човек да си дозволи да смрди
убаво си направил и јас ваков колега имав, кај што проаѓаше смрдеше, а се помести крене раце отров, и кога ќе излезеше од соба уште пола саат смрдеше собата, дури и ходникот. И една колешка му кажала директно, ден два се лутеше али веќе не смрдеше. Валјда се избањал
Така де. Нека имаат малку усул. Ама и пред женско е понепријатно. Мене па женско да ми смрди ми е погадно, ама ќути, не ми се погодила некоја таква.