Па и добро е и не е добро. Ако не си се чувствувала спремна за него, добро е. А и да те викнел, ако не сакал да те открие пред неговите, ќе те претставел како другарка. Ама ова со криење ми е многу детињасто на мене. Ми нема врска.
Преку УЈП и ФЗО. Влези на страната на УЈП, логирај се и провери во Персонален данок 》Пријави, уплати/претплати/придонеси и ако си вработена, ќе стојат редовни пријави и уплати. Преку страната на ФЗО можеш да провериш дали си со активен статус за здравствено осигурување како вработено лице. 1. Отвори на: eService.fzo.org.mk 2. Логирај се со електронска лична карта или корисничко име ако имаш. 3. Одбери: Статус на осигурување 4. Ако пишува Осигуран како вработен, пријавена си.
Орочени девизи на 3г како да ги откажам т.е. не да ги откажам туку на помал рок да ми бидат орочени , ден пред да истечат тие 3г треба или ?може тоа да се смени на пократок рок или
Значи дека тој не те рачуна за. Девојка и покрај тоа што ти го рачунаш за дечко откачи го и не фантазирај дека имаш врска.
Ти го запозна со твоите? Нормално е да не те викне и да не те запознае ако сте на почеток на врската, кога веќе двајцата се сигурни дека тоа е тоа може да се запознавате и да одите заедно на слава.. Тоа е твое право со кој ќе имаш секс.. И што има врска ова? Плус веќе си раскинала нема потреба да мислиш дали вака или така...
Дали си со истиот дечко што е 40 години, и не сакаше ништо сериозно со тебе, не те покажуваше на никого, 6+ месеци а тој се крие и на кафе не оди со тебе? Само немој да ми кажеш дека си му се вратила? Како да немаш 30 години се однесуваш..
Nee sum odmana so nego uste ova sakav da vi kazam tuku opsto prasav za toa uste toa sakav da vi kazam zaboravi da pisam, on ne sakase da me pokani na slava I uste mi velese nema da slavam tuku kje obelezam samo, a jas mu velev pa sto ima vrska devojka se vika I na obelezuvanje mislam slava se odbelezuva so familija nemora so gosti.
Ама што се замараш за него што и како правел, терај си понатаму со животот, што сака нека прави. Не анализирај што и како правел, и паметна одлука што не си се смирила со таков.