Дали има убави новогодишни украси во Џамбо? И дали има мали елки? Треба да патувам специјално за тоа па да си прашам прво.
Минатата година бевме, дефинитивно преубаво. Само има многу гужва и се чека ред за во секоја куќичка да се влезе. Мој совет, прво да одите во куќата на Дедо Мраз ако сакате да се сликате, па потоа на другите места. Воедно, кај куќата на Дедо Мраз е и најубавиот дел од божиќното село. Ние направивме грешка што последно тоа го откривме, па се брзавме. За деца е рај.
Дали некој знае место теретана/фитнес во областа на Маџари/Хиппдром каде што би можела да се запишам на вежбање?
Дали на пример ако имам дечко кој работи во Општина, може и мене да ме бутне таму да работам ? ( Ќе ве замолам од беспотребно коментари да се воздржите , прашувам бидејќи викаат тешко е во Општина работа )?
Нека те поврзе дечко ти со крадоначалникот на општината каде сакаш да работиш, тој повеќе ќе ти заврши работа да те бутне во општина
dali nekoj moze da mi pise slatkari ili broj kontakt koi vrsat dostava? mi treba torta za rodenden no ne znam koi vrsat dostava po kargo mi treba ukrasena so shlag