Знае некој како да ја најдам на фб продавницата од Бит-пазар кај шо продаваат разно-разни нешта за рачна изработка (монистра, дрвени топчиња, метално приврзоци, торбички, цвеќиња) тука што е одма после полицијата? Слушнав дека може да се нарача и онлајн, а не знам како се вика...
Знае некој како да ја најдам на фб продавницата од Бит-пазар кај шо продаваат разно-разни нешта за рачна изработка (монистра, дрвени топчиња, метално приврзоци, торбички, цвеќиња) тука што е одма после полицијата? Слушнав дека може да се нарача и онлајн, а не знам како се вика... Многу, многу фала!
Дали е во ред во поклон да ставам фискална бидејќи не знам ни број дали погодив ниту модел , од продавница ми рекоа може да се смени само со фискална...?
Чувај ја фискалната и кажи им дека може да се смени толку и толку дена во продавница, ако сакаат да направат замена ќе им ја дадеш тогаш.
Ти земи на фискалната со тебе, они нека го видат подарокот на лице место ко ќе им го дадеш и нека ти кажат дали одговара или ќе сакаат да го сменат.
Мене за роденден така ми донесоа од Extreme intimo комплет беше нешто , а не беше мој стил и ми беше глупо да кажам каоо дај сметка ќе го сменам за нешто друго фала богу имаше сметка внатре ставена и отидов си доплатив некој смешни 75денари и си ги купив пижамите што ги сакав вака да требаше пред тој што ми го дава поклонот да кажам не би кажала би ми било глупаво .
Некој кој работи на fiverr? Верификуван ми е профилот одамна, кога одам во Account settings, сѐ е океј, пишува You’re all set, Thanks for verifying your identity, which helps make our marketplace safer and more trustworthy for everyone. А денес ми стигнало: Verify your identity. In order to continue offering services on Fiverr, verify your identity before Dec 25, 2025. Пак верификација на верификуван профил? Некој со слично искуство? Лична карта ми бара и ова вртењево пред камерата, како селфи. Имам паничен напад, ако ми се зезне ова со камерава (на друг сајт вака се зезнав, се убив од вртење, едвај верификував) и ме суспендираат? Што ако не ми успее верификацијата од прва? Ова ми е единствен приход, преку 8 години сум тука и баш сега ми се дешава, кога имам најмногу работа.
Можеш на приватно во некоја од лабораториите, ама нутритивен или респираторен тест сакаш да направиш? Јас пред повеќе години правев нутритивен во приватна лабораторија преку Авицена и беше околу 2500 мкд а имаше 10 алергени. Сега не знам како е.