1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Општи прашања

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од k.i.m, 10 декември 2011.

1. theunforgiven

theunforgiven Популарен член

Се зачлени на:
    27 декември 2012
    Пораки:
    1.995
    Допаѓања:
    3.497
    Знае некој како да ја најдам на фб продавницата од Бит-пазар кај шо продаваат разно-разни нешта за рачна изработка (монистра, дрвени топчиња, метално приврзоци, торбички, цвеќиња) тука што е одма после полицијата? Слушнав дека може да се нарача и онлајн, а не знам како се вика...

2. Veseli _cvetovi

Veseli _cvetovi Истакнат член

Се зачлени на:
    7 ноември 2025
    Пораки:
    183
    Допаѓања:
    413
    https://www.facebook.com/SukImpex

На theunforgiven му/ѝ се допаѓа ова.
  3. theunforgiven

theunforgiven Популарен член

Се зачлени на:
    27 декември 2012
    Пораки:
    1.995
    Допаѓања:
    3.497
    Знае некој како да ја најдам на фб продавницата од Бит-пазар кај шо продаваат разно-разни нешта за рачна изработка (монистра, дрвени топчиња, метално приврзоци, торбички, цвеќиња) тука што е одма после полицијата? Слушнав дека може да се нарача и онлајн, а не знам како се вика...

Многу, многу фала!

На Veseli _cvetovi му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Ta-mara

Ta-mara Истакнат член

Се зачлени на:
    18 јули 2019
    Пораки:
    468
    Допаѓања:
    873
    Дали е во ред во поклон да ставам фискална бидејќи не знам ни број дали погодив ниту модел , од продавница ми рекоа може да се смени само со фискална...?

5. Autumn Love

Autumn Love Популарен член

Се зачлени на:
    3 декември 2020
    Пораки:
    2.640
    Допаѓања:
    6.560
    Чувај ја фискалната и кажи им дека може да се смени толку и толку дена во продавница, ако сакаат да направат замена ќе им ја дадеш тогаш.

На KiT и Ta-mara им се допаѓа ова.
  6. Ta-mara

Ta-mara Истакнат член

Се зачлени на:
    18 јули 2019
    Пораки:
    468
    Допаѓања:
    873
    Не сме баш блиску и не се гледаме често , затоа

7. Autumn Love

Autumn Love Популарен член

Се зачлени на:
    3 декември 2020
    Пораки:
    2.640
    Допаѓања:
    6.560
    Ти земи на фискалната со тебе, они нека го видат подарокот на лице место ко ќе им го дадеш и нека ти кажат дали одговара или ќе сакаат да го сменат.

На Ta-mara му/ѝ се допаѓа ова.
  8. franca

franca Популарен член

Се зачлени на:
    20 јули 2014
    Пораки:
    1.477
    Допаѓања:
    3.902
    Мене за роденден така ми донесоа од Extreme intimo комплет беше нешто , а не беше мој стил и ми беше глупо да кажам каоо дај сметка ќе го сменам за нешто друго фала богу имаше сметка внатре ставена и отидов си доплатив некој смешни 75денари и си ги купив пижамите што ги сакав :D вака да требаше пред тој што ми го дава поклонот да кажам не би кажала би ми било глупаво .

На Irenaiki, Ta-mara и zence им се допаѓа ова.
  9. FriendOfDorothy

FriendOfDorothy Истакнат член

Се зачлени на:
    15 февруари 2024
    Пораки:
    1.597
    Допаѓања:
    11.926
    Некој кој работи на fiverr? Верификуван ми е профилот одамна, кога одам во Account settings, сѐ е океј, пишува You’re all set, Thanks for verifying your identity, which helps make our marketplace safer and more trustworthy for everyone. А денес ми стигнало: Verify your identity. In order to continue offering services on Fiverr, verify your identity before Dec 25, 2025. Пак верификација на верификуван профил? Некој со слично искуство? Лична карта ми бара и ова вртењево пред камерата, како селфи. Имам паничен напад, ако ми се зезне ова со камерава (на друг сајт вака се зезнав, се убив од вртење, едвај верификував) и ме суспендираат? Што ако не ми успее верификацијата од прва? Ова ми е единствен приход, преку 8 години сум тука и баш сега ми се дешава, кога имам најмногу работа.

Последна измена: 11 декември 2025 во 17:11
  10. zasekogas123

zasekogas123 Активен член

Се зачлени на:
    4 јуни 2024
    Пораки:
    54
    Допаѓања:
    83
    Можеш на приватно во некоја од лабораториите, ама нутритивен или респираторен тест сакаш да направиш? Јас пред повеќе години правев нутритивен во приватна лабораторија преку Авицена и беше околу 2500 мкд а имаше 10 алергени. Сега не знам како е.