moze sam, se rasklopuva se vadi filterot, moze da go icistis ili nov da stavis, nie so sredstvo protiv odmastuvanje go cistevme
Silvi style, ова е брендот а ги има во Стружанка, Бомико и слични такви продавници за трикотажа. Во Т.ц Буњаковец од внатрешна страна има една продавница само со пижами мн голем избор, мир мар така нешто се вика
И тие ми се чини како ќе се погодат. Од полани имам новогодишни што се со повеќе еластин/полиестер изгубија на форма и ластикот на долниот дел се рашири. Сега зедов 100% памук па ќе видам тие како ќе бидат, иако не е до перење дека црвено макс на 40° можеш. И да внимавајте црвените пуштаат боја
На хемиско однеси ја, ако ти се нафатат. Јас дома си зезнав исто јакна со пердуви и на хемиско ми ја переа пак и се врати во нормала.
Поради временските услови, вчера биле откажани сите летови од Скопје. Дане знае некој каква е ситуацијата денес?
Каде има добри миризливи свеќи што стварно оставаат некој мирис во собата? Имам пробано повеќе од ДМ, но ниту една не испушта мирис кога ќе ја запалиш.