Може може, хард ресет, има на јутуб туторијали, со кликање истовремено волуме ап (или даун) и пауер батон, така нешто беше, одамна имам правено...
Се мислам дека на новиве телефони не може тоа да се направи. Во мобилара можат поише работа да и завршат.
Е да, можно е. Ја одамна тоа праев на постари модели, сега не знам како е со новиве. Арно викаш поарно на стручни лица да го даде во мобилара и решен проблем.
Дали има некоја купено бадникови парички(сребрени и со позлата) од Kvin nakit, да сподели какви се. Дали после прво второ користење црнеат?
Секако, така и ние правиме. Можеш за брчки да ја ставаш и денски и навечер, на чиста кожа. Сигурно помага.
Хаха неее, мора да има негде. Јас обично во Мартини салатите ги јадам, нигде на друго место не ми се погодени
Ми треба помош некој што повеќе разбира.. Имам безжична тастатура и кога ја поврзувам на таблетот нема македонска поддршка, во сетингс дава да избереш било кое друго писмо освен нашето. Пробав и на друг таблет исто е, има ли начин да се среди? Исто ако не, некоја тастатура од тему да препорачате да го нема проблемов?
Порано јакните монт што ги носевме беа со пердуви секогаш во машина сме ги переле и на парно сушење се дува пак како нова е
Да пробаш со фен да ги издуваш ако не се кожни, наполни ги со крпи и со топол воздух од близу би требало да се рашират.
Сакам да земам новогодишен подарок за 7годишно момченце. Дали е океј пакетчето на бушава азбука за таа возраст? На таа возраст се запознаваат со буквите нели?