Ние имаме Самсунг и сме презадоволни, зависно и до колку ти е буџетот. Фуего не го препорачувам, им го купивме на баба ми и дедо ми и одма се расипа после неполна година, исто и СТ кај моите, па ги префрлив на самсунг после
па сега имам 32 инчен ама има рамка дебелка и изгледа ко поголем. Значи, сега би купил некој 40 инчен, така нешо...
И јас дома, три ТВ и сите Самсунг ми се. Марката СТ на Сетек не чини, никако. Инаку, свекрвата долу Филипс има и еднаш веќе е носен на мајстор.
Безбедно е, повеќе пати имам порачувано. Нареден ден доставуваат за Скопје, а за друг град два, три дена.
Zemavme TCL pred 10 dena odlicen e a i go preporacuvaat poveketo,nemoj ST nikogas i nikako covek sto rabotese tamu mi kaza St najkatastrofa. Pred dve god zemavme Telefunken pred dva tri dena se rasipa pa sreka ni dadoa nov i zemavme pak TCl
Ве молам предложете слаткарници каде можам да земам одма торта ама убава некоја мала коцка или округла пример да не е правоаголна само... ?
Проблемот е дека сум во странство :/ На шалтер уште прошлиот месец ми рекоа без проблем од апликацијата ќе можам сега испаѓа друго Надежно дека ќе вратат за брзо на меил
Јас имам е-банкарство преку НЛБ одамна. Тогаш одбрав пакет да плаќам преку лаптоп а телефонот да ми е само за преглед и токен. Во мојот случај не можев преку телефон да сменам туку преку лаптоп. Види да не е и кај тебе така.