Дали некој којшто полагал за уверение за познавање на англиски јазил на Филолошки факултет, би можел да ми испрати материјали за спремање доколку има? Благодарам однапред
Застани со 4 жмигавци на паркингот кај Малага спроти Палома Бјанка ..или кај таксистите спроти Мин.за правда..хаос е таму за паркинг, а ако има полиција влези во катната Беко ма да ..и таму знае да е фулл до 6ти кат ..
Извози денес пред некоја камера со 60 км/ч и треба да ти стигнат порака и емаил. Со казнување се почнува од недела.
На малата и истекува пасошот за месец и пол. Има ли шанси да ја пуштат на Табановце? Сакаме за Врање на еден ден да одеме
Најдобро е да се јавиш и да прашаш. Може да поминете, може и да не ви дозволат. зависи кај кој ќе паднете. Но, најдобро јави се прашај, може да ти дадат решение
Sony ја продаде кучата на TCL. Телевизорите веќе нема да се нивни, ќе користат дисплеи од TCL, само брендот Бравиа ќе остане.
Во кинескиот ресторан имаше пред неколку години. Не знам дали прават уште. За тој во центар, не тој во Сити мол.
Дали некој правел ласерска епилација во г поинт да сподели искуство или можеби филипс лумеа е подобра опција за во домашни услови
јас бев позадоволна од лумеата отколку од Гпоинт. можеби и бидејќи не бев редовна во Гпоинт ама не знам да ти кажам искрено.
Дали ако некој земи боледување од 7дена, можат да го следат и проверуваат дома или е мобинг? Се работи за здравствена државна институција
Има платен паркинг кога се спушташ од страната на поликлиниката кон Пластичарка. Доаѓа карши од полициската станица, ама од другата страна на булеварот. Има и катна гаража баш над пазарот Бит пазар.
Здраво, на некој ако му фалат фигури од киндер џој (Stranger things) имам дупликати ( Nancy, Max, Steve, Eleven, Hopper, Demogorgon (црн), Robin upside down, Vecna i Eleven upside down) пишете ми во лп ги продавам, немам за замена, собрана ми е цела колекција.