Aко одиш порано сабајле можеш спроти полицикјата да најдеш место да паркираш кај дуќаните. Ако нема, продолжи право кај рампата кај Jeta 50 ден е час
Не ми текнува името. Ама позади Дајмон се наоѓа во тие уличките. Со резервација мора, а и поскапичко е малку.
Добар ден! Дали некој може да ми препорача професор по шведски јазик што држи индивидуални часови? Поздрав
Постои некаде да се купи мала корпа за прибор за машина за садови? Со макс 4 прегради... Секогаш празно ми останува, а ми зафаќа простор што можам да го искористам.
Здраво феминки!Ми треба мала помош.Другарка отвара салон за шминкање немам идеја што да и однесам каков подарок.
Убав планер за закажување термини, саксиско цвеќе, ѕиден часовник (ако веќе нема), сет чаши/шољи (за кафе, чај или вода).
Здраво Како оди процедурата за пренос од стар на нов матичен лекар? И дали со сменето презиме треба да поднесам нешто некаде?
Кај новиот ќе си одиш и ќе кажеш сакам да ме запишете кај вас за магичен и автоматски оди. За презимето не знам, но претпоставувам ако си го сменила секаде каде што треба автоматски и во фонд ќе се смени
Само си ги зимаш картоните од стариот и одиш кај новиот и се запишуваш кај него. Толку е процедурата.
Здраво, итно ако можи некоj да ми поможи околу странските приливи во банката , во Нлб банка ми бараат некоj документ при распределба на средствата и подпишувањето на налогот , а во Халк банката како да воопшто нема опција да се погледнат и подтврдат странските приливи , дали можи некој да ми кажи како да ги одобрам сите ? Зошто моментално сум странство и да ја контактирам банката не можам