Работи ли нешто денес? Поточно, дали работи некоја книжарница? Не ми се верува, ама ај да прашам. Во тесно сум стварно и не знам што да правам.
Малку глупаво може е прашањево ама........... Да не знаете како и е вистинското име на Елу од серијата Бунтовничка во која беше главен лик Езо. Малку од поодамна е серијава ама некој ако знае.... Спојлер Баш памтам работеше во хотелот(каде шо Езо престојуваше) со татко и во кујната, и го сакаше Недим кој беше брат со тој Езо шо ќе се венчаше..
Ме интересира дали знае некој студент на стоматолошки дали смеам да работам дали е дозволено како стоматолошка сестра/забен техничар и притоа да запишам стоматолошки факултет?
Winston - 800 (80денари е кутија) Boss -600 (бос меко) 650 (боск класик,бос голд,босблу) Marlboro - 1200 и малборо тач 900
Конкретно за стоматолошки незнам,но на другиве факултети чим може зашто да не може и на тој. Можеш вонредно да се запишеш,ама треба да однесеш потврда дека си пријавен.
Луѓе итно ми е! Каде да барам кафе од цикорија? Уште каде не побарав низ мојот град нигде нема. Ако знаете негде во Скопје сигурно да има
Знам дека напнувам, прашав и во друга тема, ама туку ми е поверојатно да добијам одговор... Утре е трет ден Велигден, во четврток и петок не перевме, во саботата да, вчера и денес не. Ми се собраа доста алишта се прашував грев е утре (трет ден) да пуштам машина
Мислам дека не е грев,слободно пушти си. Четврток,петок се најтешки денови. (Јас кога ке видам мои комшии перат на сред ден Велигден,или друг празник .... )
Јас би пуштила машина, е трет ден Велигден, ама нема на рака да переш нели Мислам дека не е грев да се пушти машина.