Дали може некој од форумчево да ми препорача добар стоматолог од државна клиника во Скопје и колку зема за поправање на заб, ве молам ИТНО ми е
Види во антикварниците и пазарите што продаваат стари работи. Во Скопје има и кај тие што продаваат стари книги во куќичките и низ улица Македонија.
Имаат и ДМ и Сара фешн. ДМ се како ваучери од хартија и ти даваат бел плик со ваучерот, а Сара фешн се како картички, како картичките од банкомат што се.
Добра пица и музиче за вака сабота, тешко малку. Кај што има добри пици, нема квалитетна пица. Пробај во Ревија. Има музика и пица. Пробај, па кажи.
Вчера на Visa кредитна картичка преку банкомат надополнив готовина од 2000ден. Од контакт центар ми кажаа дека можам и на банкомат да ставам пари на кредитна к. Ова беше синоќа (сабота) околу 20:00h. А парите сеуште не де легнати на сметкава? Ливчето го фрлив. Што може да е? Обично готовина преку банкомат на обична трансалциска веднаш ми стасувала.
Аголна гарнитура на спуштање + клик-клак механизам Принцес S II | Велеа Хоум https://share.google/2OlW4DINAE4UhUJpB Оваа ја имам, за 3 години се направи вдлабнатина од седење, не е удобна воопшто, а вака на лик не изгледа лошо, со тоа што јас кога ја купив нрмаа продавница онлајн ја порачав, сега можеш да ги видиш физички во продавница. Иако совет ми е да си најдеш некоја поквалитетна продавница , зошто еве јас за некоја год максимум морам да ја менувам пак...
Ако некој има профил на Управа за водење на матичните книги , ве молам кажете прмер за лозинка и кои се тие специјални знаци за пасворд кои ги бара за логирање цитирам ,, Мора да содржи минимум 8 карактери, барем една голема буква, барем една мала буква, една цифра и еден специјален знак,, оти точка, запирка и цртка ми ги прима? Пишувам име и презиме со почетна голема буква, првобав и само спо по еден број и знак, и со повеќе, не ми ја признава лозинката.
Првата нека ти биде голема, другите мали, една бројка и ѕвезда стави, мене тоа ми е специјалниот знак. * На пример: Feminka*9