@Peco @FriendOfDorothy @SummerGirl @MarigoldA фала ви пуно,успеав профил да направам конечно, само сеа не ми дава да се логирам со него.
Bombaciio се потпишани и тие се истите што ги испратив јас Пиши им, може да ти кажат и друга цена зависно од димензиите на креветот. Нашата спална е поголема можеби и затоа е поскапа цената.
Предлог место за релакс масажа? Барав во темата масажа ама нема некој што одоговрил, само прашуваат, па тука да си ја пробам среќата. За Скопје.
Добив ташна на поклон од Parfois но не е мој стил.Дали доколку не најдам нешто соодветно би ми ги вратиле парите?
И да ја замениш ти треба фискална. Законски треба да вратат во рок од еден месец со фискална. Повеќето во Ист Гејт враќаат.
Знае ли некој каде да одам на часеви за танц за пред свадба? Појма немам од танц? Со две леви нозе сум, не би да се брукам пред 300 гости? Ми треба некаде во околината на Кавадарци.
Не знам како се вика салонот но се наоѓа кај ПСС ново лисиче, пред Лиса трговскиот. Презадоволна сум, башка по мерка точно можат да ти направат Миланова бјуту центар
Кај се наоѓа Битола оризова хартија? Знам Кам и Веро имаше. Ги превртив двете и не најдов. Некое трето место да не има кај шо ми нема текнато ни да видам? Зегин можда? Веро бев долното, утре се канам да се качам до горе да видам и таму.
Инкогнито не зачувува историја на пребарување, cookies, не зачувува лозинки и кориснички имиња/мејлови. Инкогнито не те “крие“ од пребарување на интернет, туку привремено не зачувува податоци на еден корисник. Се препорачува да се користи на компјутер со многу корисници, пример во јавна установа (интернет кафе, библиотека...)
Kade ima dobsr krojac/ shnajder za tesnenje na oversized model na uniforma, dali znaete? (Ili bilo kakov model na uniforma)