Јас од здравствени причини се вакцинирам со години и немам апсолутно никакви последици ниту негативми појави. Баш напротив имунитетот ми е доста ојачан
Пријатели од странство треба да дојдат до центарот во Скопје, па ме прашаа колку од прилика е такси од Аеродром до Центар во Ск , ако некој бил скоро или знае ?
Од меѓународен аеродром (Петровец) со Рива е 1100 денари до било каде во Скопје, со БиРајд е 1000. Овие две се на повик, додека таксињата што се на паркинг пред Аеродром наплаќаат 1500-2000 денари.
Zdravoooo... Sakam da prasham kade mozhe da najdam top hartija debela za pecatenje na primer kako za plik i dali znaete kako se dvizi so ceni
Ве молам за идеја за подарок за отворање адвокатска канцеларија? Ми треба за во сабота, така што немам време да чекам изработки и достава. @Anaroz1 те молам за идеја, нешто што е практкчно, а достапно?
ако успееш да ја најдеш статуетка на Јустиција е добар подарок за адвокатска канцеларија, некое убаво пенкало, зависи до колку пари имаш збирка тужби во академик, скапи се, освен ако не сте повеќе луѓе, ние ја добивме на поклон од повеќе луѓе, има и помали книги поврзани со адвокатура и поевтини, ако не, пошо си кнап со време - со виски никогаш нема да згрешиш
и мене прво на статуетките/ѕидни украси ми текна, ама нема шанси да ми стигнат за еден ден. Сама сум, планирам да одвојам 1500-2000 ден, ако имаш некоја конкретна идеја, добредојдена е. Ако не, ќе биде некое пенкало и виски.