2000 ден. како на свадба да одиш? Се шегувам, купи им некоја слика од Jumbo за 300 ден. и нешто вино за 300 ден., една атлантис околу 150 ден. и тоа е тоа, и кога ќе влезеш фрли 100ка на подот да тргне работата
Види низ овие што продаваат украси за по дома дуќани, јас во Охрид таа статуетка ја видов за 800 ден. летото.
Zdravo, dali nekoj ima iskustvo so drzaven pazaren inspektorat? Se raboti za prodavnica od city mall kade sto e kupen srebro nakit. Prodaden kako srebro 925. No za eden den pocrne, go proveriv vo druga prodavnica mi kazaa ne e srebro. Se vrativ so fiskalna da ja vratam robata. Gazdaricata me izbrka so smeenje. Dali vredi da se javuvam da prijavuvam. Dali nesto ke ima korist?
Зошто да не вреди? Право во инспекција. Ќе пополниш пријава и ќе чекаш да ти се јават кога ќе заврши процедурата.
imase online strana kako sto znam, prijavuvas i reagiraat. Jas gi imam online prijaveno setec odma reagiraa
Здраво сакам да прашам дали можеби знаете некоја страна во мк каде што можам да нарачам книги, ама да вршат испорака во странство?
Ме болат сите заби во устата. Пред околу 20 дена бев на забар за да поправам еден заб и да вадам камен. Кога ми чистеше камен, иглата пушташе многу ладна вода, што многу ме болеа забите. Првпат да ми е така, иначе сум чистел и претходно, но од ладното немало таква болка. Сега од пред неколку дена, кога ќе пијам вода и топол чај, исто така ми реагираат и ме болат. Повеќе боли горната страна. Истото го приметив и кога изедов банана. Што може да е проблемот?
Најверојатно те боли од чистењето. По некое време би требало да се смират. Сега се осетливи поради симнување на забниот камен.
Ве молам На кое хемиско може да однесам за 1 до 2 дена одма да се испере убаво мантилот некаде низ Центар?