Косата на ќерка ми (6години) многу и се разлетува. Секогаш ја носи врзана во долго репче,фатена горе на врвот од главата. Има многу 'бебешки' влакна и цело време и стојат разбушавени. Користиме спреј на Лореал за расчешлување на косата,затоа што многу тешко и се расчешлува. Што да користиме за тие влакна? Препорачајте ми некој спреј,восок,гел што е ефикасен...не сака венчиња а и немаат некој ефект.
Конкретно за расчешлување само кокосово масло од стаклена тегла, барем 1 час држење. Буквално никаква хемија не ѝ треба, и те како ќе има разлика. Разлетаноста посекако ќе ја има, јас имам бебешки и никако не се скротуваат.
Да исти беа како на сликата, ми се допаѓа квалитетот, задоволна сум. Инаку чизми беа во прашање, гледам дека имаат и патики, за тие не знам да ти кажам
Малце ми е глупаво. Денеска купив нешто од Спрингфилд ист гејт , дома сега кога пробав искрено ич не ми се свиѓа како ми стои , дали до светлото беше таму или што не знам ама стварно не ми се свиѓа , глупаво ли ќе биде утре да го вратам производот пак пред истите продавачи ?
Имам се и етикета и фискална , само дека истите продавачи ако бидат ми е некако незгодно не знам , може ли во citymall да вратам или тешко ако некој знае
Нема зошто да ти е глупо, не ти одговара и готово. Тие и дали ќе те памтат, колку луѓе им минуваат ....
Зошо се катастрофа… малку подобри од оние од ист гејт, тие таму вооошто не се замараат. Али овие ем ќе ти наплатат и отпоќе ем нема да ти биде тоа ништо исперено