Не ми се верува ова, ама ќе отидам само за тоа во Гвг, па ако испадне вистина, те частам и тебе. Ќе ти го пратам бурекот по автобус.
Здраво, препорака за добар кетеринг во Скопје , од искуство ве молам ако може, за детски роденден ми треба.
Некој што работи во банка да ми каже кој е лимитот за внесување пари на сметка без да бараат потекло на парите (годишно/месечно)?
На некои не даваат дизел, викаат дека се истрошени. Бев вчера кај крстот ми рекоа немаме, па во лисиче наточив имаше. Луѓево безоотреба дигаат паника и точат со канистри од по 50кила
Дали некој бил на интервју во Леар канцелариите во Скопје? Ме интересира дали е на англиски или македонски?
На Партизанска на Макпетрол кај Букурешт има 200 коли што чекаат да наточат гориво. Ко да нема ден утре. Нафта има, за бензин не знам. Иако се затвори тој теснецот од кај што минува горивото, сепак од тоа гориво само 4% е за Европа, така да нашиве бензински ќе си го искористат тоа за профит и намерно ќе ги покачат цените. Веќе знаеме како фунцкионира оваа држава, па луѓето знаат што да очекуваат и одат да точат гориво.
Масажи | Спа третмани | Преземете бесплатен купон и добијте 24% попуст за тандем масажа по избор ЗА ПАРОВИ (релакс, антистрес, шведска) + користење на СПА во Garden Spa Boutique Hotel | kupinapopust.mk https://share.google/gC9fGWhfYD60QO4zV