Пробај исчисти ги машините, имаш cleaning cycle сигурно. Друго нешто што ќе ти препорачам, тргни омекнувач и стави оцет, тој прави преубава дезинфикација и ги убива лошите миризби.
Ај мучачос - корисници на Комерцијална, little help Не сум на Комерцијална, па не знам, ова за член од семејството прашувам Објаснете ми како се активира Мтокенот? Кај мене на Стопанска беше way easier тогаш пред години, ова сега ми е малку ми е епизода на Изгубени Дека одам на апликацијата, кликам каде што пишува Мтокен, внесува 6-цифрен пин и потоа таму пишува "Внесете го бројот за потврда прикажан на Интернет банка" Е сега како да го најдам бројот? Му се логирам на профилот преку лаптопот и потоа каде да одам? Како да го најдам бројот
@Didajo Додека да се разбереме Значи во банката му го поминале тој чекор со појавувањето на кодот и има смс порака пин за мТокен. Одам пак на мТокенот преку апп и пак го бара бројот за потврда прикажан на Интернет банка (а кој не знам како да го најдам), а долу пишува генерирај ОТП. Што треба да се прави? Бтв гледам сега на Интернет банка статусот му е Активиран мТокен.
Да надополнам, Пробав, му надополнив онлајн за припејд и трансакцијата помина во ред. Прашањето ми е, во Комерцијална со активиран Мтокен, при плаќање, плаќањето си поминува вака како порано без да мора да одиш во апликацијата и да го внесуваш токенот? Дека во Стопанска е така, па ме зачуди сега тука Да прашам и вака да потврдам дека му е активиран токенот
Да да мора да се логираш на компјутер и во делот мое мени мои уреди треба да го активираш уредот, малку е повеќе пешки одење но има и видео одлично е објаснето.
Аха, чим гледаш меилови во гмаил влези во меилот што ти е, и горе лево на трите точки селектирај да ги гледаш сите меилови т.е. all mail, обично гмаил знае да ги крие меиловите од јаху за ресет, па дури и во спам да се.
Не веќе од јаху несака да ми стиза кога го вклучувам одма добивам известување грешка дека има акаунтот од јаху.