Здраво, имам натпис на блуза кој што не ми се допаѓа, би сакала да го отстранам па слушнав дека постои некоја лепенка која што се става на блузата и се поминува со пегла на неа при што се одлепува тој натпис. Каде можам да најдам таква лепенка или некој друг совет ако знаете? Фала
Дали е за пријавување во полиција следново: Од сабајле ми стигаат милионски реферати на смс од некоја непозната особа, најверојатно е згрешен бројот, ама целите текстови се со навредливи содржини и од типот : ќе видиш ти ќе те најдам итн итн? Згрешен е бројот дефинитивно пошто муабетите не ми се познати, нит бројот, нит имам проблеми со некој. Ептен сум вознемирена пошто секакви пациенти има.
јас сум на комерцијална и не можам да направам мткоен. Ми бара да инсталирам друга апликација (oneID) и преку неа не знам што бара. Вероварно ќе одам во комерцијална да ми помогнат оти ова нема логика.
@Aleks.mar Не би знаела да ти помогнам, јас овде прашував за постар член на семејството и нему му беше скоро сè средено во банката. Па дома само требаше да ја промени лозинката и да го активира уредот преку сајтот. Отиди во банката и некој од вработените на шалтер ќе ти помогне, ќе ти среди
Зошто не се јавиш да му кажеш дека е погрешен број и да не те бара повеќе, дека ќе го пријавиш? Ако продолжи со пораките, јас би го пријавила.
Irlmacedonia напиши вака на тикток баш ми излезе видео истово што го пишуваш дека им стигале такви пораки луѓе кажуваат ама за што точно се работи не се обидов да сфатам
Каде има бохо огледало? Знам во Џамбо сум видувала, ама сакам нешто онлајн ако има, во скоро време не планирам за Скопје да одам.
Дали има негде златара што изработуваат прстен златен со полускапоцен или циркон камен по желба? Преферирам Прилеп/Битола али и Скопје не прам проблем ако е зорт?
Во Скопје Елите златарата, Буши во стара чаршија и многу од таму што се изработуваат по желба прстени.