Од Орбис и Интај имам нарачувано ок се. И Хоум Центар исто имам порачувано, таму е најефтино мислам, затоа што никаде досега флекери не сум нашла за 1000 ден таму се толку. На другите места се 1600, 1800.
Кај нас на работа имаше, јас толку години не се напив. Не ја користи таа вода за пиење не верувам дека хигиена се одржува по фирмите. Барем кај нас не.
Na sho gledate fiomovi besplatno? Jas na stremio gledav ama mi se rasipa, predlozete druga aplikacija ili stranica
За оштетени свидетелства во училиштето кај секретарот треба? Даваат нови? Се плаќа? Одамна сум завршена.
Во Комбо имаше, ама баш со вакви ликови не. Немаат онлајн продажба инаку, треба на лице место да одиш.
Освен да платиш спотифај или јутјуб мјузик нема опција. Ајфоните и епл продуктите се заштитени многу против пиратерија. Е сега нз дали е исто за овие од мобеликс купени.
Ако нарачам онлине од Акција24 и ставам плаќање во готово при достава , ќе ми донесат фискална сметка?
Дали некој користел на ла Рош за туширање , многу сува кожа имам ми го препишаа Липикар така нешто и масло млеко за тело не знам баш , дали ги има некој користено дали се добри или да земам поевтини иако не ми е проблем цената