Тоа никогаш не се дозна. Исто како и за членот Реалист. И така веќе нема реалисти, па неаме многу избор и тоа што остана - тоа е.
Денес во зегин побарав маст за кожна болест. Ми препорачаа крема од новата колекција (корејска некоја) која би ми помогнала во лекувањето. Сега на Gemini гледам дека ми продале крема за лице за регенерирање. Можам ли да ја вратам со фискална сметка? Не е отворена. Гледам и на нет имаат баш наменето за кожнава болест маст, не знам што ми ја даде оваа кај што не ја ни платив ефтино. Ептен се изнервирав. И дали можам да ја вратам во друг зегин или морам во истиот?
Дали е плава со бело капаче? Мене таа ми ја подметнаа, а со партал испукани раце појдов. На крај, маст од Мелем од 200 денари ми го среди проблемот. Ако не ти е отворена, и чуваш фискална може да се врати.
Плава е, ама не знам какво е капачето во кутија е. Со риба некоја е. Жими се не ги разбирам. Доаѓам со насока, не ти барам препорака да ми дадеш за обична крема…
Пред неколку години сме биле преку Савана, ок беше, ефтина понуда и апартманот ги исполни очекувањата за цената. И другарки што биле преку нив се задоволни. Ама какво е сегашното искуство не би знаела, кажувам за пред години. За во Грција ако имате сопствен превоз, мислам дека во сопствена режија може да најдете одлични понуди сами и подобри сместувања.
Може малце чудно прашање ама има причина зошто прашувам Дали сметате дека вработен во пошта треба да има општи познавања во географија (држави,градови) или не мора?
Дали кондурџија може напред да рашири патики за еден број? Бројот ми е мојот ама веројатно моделот ги прави напред некако потесни, и не сакам да носам така ептен кнап.
Ако се нови и имаш фискална подобро смени ги.А ако се работи за стари патики прашај го кондураџијата најдобро ќе ти каже. Од моето искуство се што било мало/тесно останало мало. Ништо не помогнало.