Има ли некој што бил во скоро време и знае дали на Пелинце (она послем Куманово) колите се оставаат на паркинг или можеш да идеш натака накај реката ?? Пусти маки овој први мај
Девојки можеби е глупо прашањето но ќе си прашам Сакам да си земам нов телефон помегу LG7 и LG5 се мислам. Но сакам да има од пред камера. Ги гледав карактеристиките и на двата телефони но не знам како го пишува дали има од пред камера или не. Помогнете ми
Претпоставувам Front Camera? побарај на гугл, ако не можеш да се снајдеш, или видеа со рецензии на Youtube
Значи тотално незнам како се нарекува и како да ја барам.. Можеби некоја од вас овде има ваков телефон па може да ми каже. Сакам телефон што има камера и од пред (можеби некој и ќе ми се смеее но јас така ја нарекувам пошто незнам како ) Пишете кој знае
Значи кога ќе гледаш во карактеристиките на телефонот за да знаеш дали има предна камера треба да пишува second camera. Ако има само camera значи има само една односно задна, а ако пишува и second camera значи има и напред.
Низ салоните за бела техника побарај има со сигурност ,јас имам таква малечка од пред 4-5 години тогаш беа поскапи сега се многу поефтини,ефикасна е а и потребна за патување
Не најдов никаде тема за пракање на пари во странство преку мониграм и вестернунион па сакав да ве прашам дали може да се подигнат парите без онаа бројче што го дават на пракачот,нели пракачот треба да го каже?(ми треба сигурна информација затоа што се работи за поголема сума) и дали може пракачот после тоа да си ги подигне парите,ако примачот нема бројче?Фалаа