На тему има многу, или на Амазон ако им кој да ти донесе во Мк. Не верувам дека произведуваат кај нас, можеби има на некој сајт ама ги нарачуваат и ги пепродаваат.
Има ли посебни адети во црвките во Скопје за Велигден? Како на пр носење на кошничка со јајца па да се земе по завршување на служба? Сепак се многу гужви дали се практикува тоа?
@Polyincognito ај би те замолила да ми дојдеш на пенџери во инбокс и да ми објасниш како да го копирам тоа урл шо ми кажа
Еве да те подучиме, одиш на сликата што е gif и притискаш десен клик, одбираш Copy Image Link.A претходно на форумот, има копче со име "слика" и тука го вметнуваш линкот.
@Adidas888 Пишав онаму, па се избриша мислењето Да, таму каде што имаше заокружено, таму ќе го пренесеш линкот. Инаку, кога ќе го копираш гифот, секогаш мора да го копираш линкот специфично од гифот, не од страната. Затоа мора да го отвориш гифот во нов таб, исто како слика во нов таб и откако ќе го отвориш, тој линк да го копираш (ако ти дозволува страната да го отвориш, бидејќи некои не дозволуваат понекогаш)
кликни на нејзе и ќе ти се отвори нов линк(таб).Од таму како што ти кажаа копираш и тука само вметнуваш.