Тешко, пробај некое сретство за избелување, има сапуни во ДМ Многу тешко платното се чисти на овие патики, колму и да стругаш ама штом се бели можеш и повеќе да стругаш другите многу белеат. Ова од искуство.
Дали некој бил за Грција откако е воведен ЕЕС? Ме интересира колку трае процедурата, дали се чека многу? Викендов паметно е да се оди или ќе си поседам на граница?
еее драга си ме спасила со странава дека ми ја кажа. Ја имаше маската таму, си ја нарачав @Panda00 не би требало да има гужва сега после празникот. За 10тина минути завршивме ние 4ца во кола..
На која страна или каде може да продадам алишта кои не ги носам во одлична состојба се и нешто е скроз ново ?
Јас ја имам, ми работи. Ама јас веќе имав направено профил од претходна наградна игра, па сега само се најавив.
Ново ли е ова и секаде ли е вака, на апликацијава од Стопанска банка за да пуштам пари по налог пп50, ми дава само можност за Трезорска сметка и Фонд за здравство, не дава можност друга сметка да напишам. Порано имаше, сега нема. Секаде е вака?
Добри ли се патиките conversse не сум купувала до сега ,искуство ? Видов едни 5.000ден. па се мислам дали вреди воопшто ?
Порано кога јас ги купив, високите беа околу 4000 и нешто, ги носев долго време, не се скинаа, не попуштија никаде, единствено што платното им избледе од перење.