Секаде прво ќе ви го побараат бројот од 10 цифри, а има опција ако сакате да платите дополнително (не повеќе од 5 евра) за да може да се подигнат парите без бројот. Во тој случај, праќачот и примачот мора да се во исто време во експозитурите на Вестерн Унион и лицето што ги праќа парите да ја одбере опцијата Вестерн Унион да го контактира лично лицето што се наоѓа на другата страна за да ги прими парите (треба да ги знаете сите негови податоци, тел.број, адреса...). Овој начин треба да го одберете пред да ги пратите парите, а доколку веќе сте ги испратиле со првата варијанта и 10то цифрен број, не знам дали ќе можете да си ги вратите парите со оваа дополнителна услуга. Што направивте, зарем и двете лица го заборавиле/изгубиле бројот?
Благодарам Не не значи вака најдовме еден стан под кирија и сопственикот као не бил тука па да му ги пратиме ние парите по мониграм без да ги откриваме податоците,а тој нас клучот по пратка па ако не ни се допага станот ние да му ги вратиме клучевите и да си ги повратиме парите,малку не е за верување па јас да си прашам како одат тие работи,сепак одлучивме да не ризикуваме така да ништо од оваа.фала уште еднаш
Зависи во кое школо. Јас разбрав за две средни школи во Скопје, коишто нема да работат. А јас во петок правам контролна, така што...
Сакам да прашам дали некој знае да ми помогне ...сакам да одам летово Црна Гора -дали некој има некој таму да ми даде број,или да знае нешто повеке за работа како да најдам
Диета е здрава исхрана што ако се одлучиш за некоја ќе ти донеси само добро. За нозете вежбање, трчање, нека се затопли почни, ти гарантирам ќе успееш и ќе добиеш цврсти нозе какви што сакаш да имаш. Ќе наидеш на повеќе вежби на гугле.
Знам дека трчањето е добро за нозете но јас многу ослабувам во горниот дел...Последниот пат кога слабеев како рахитична бев сите ребра ми се броеа,а во нозете ко свињче Сепак фала
Девојки колку идат од прилика машките часовници? Во My time, b watch или било каде ако така се викаа никад не сум купувала од таму а сеа со испити и сл немам време да отидам
Здраво . Може прашањево е глупо, но јас стварно врска немам. Сакам да знам дали правењето блог е анонимно или го пишува името и презимето на админот. И преку која страна е подобро да се направи wordpress ili blogspot. Инаку во врска со пишување ми е блогот, имам некоја идеја, па ќе видиме колку ќе ми успее. Фала
ќе одам на екскурзија и сакам нешто да му купам на дечко ми...ве молам дадете ми идеја што да му купам..
Каде може да најдам столна ламба што не е скапа, за учење ми треба, само бирото да ми го осветлува и да не е ништо посебно голема?