Па не е лошо ако е 50-100е , зашто луѓе викаат не се исплати. Средина на јули -почеток на август по пазари барај и поевтини и тогаш им е сезона ќе има.
Дали има некој со пратка што му/ѝ стои на царина месец дена + ? Што да направам, кај да реагирам? Ниту еден од телефоните на сајтот не им работи. Ќе ми се расипат нештата што ги имам нарачано више.
Кој е претплатен, ако може да ми каже Ставени ли сe Materialists и Wuthering Heights на нашиот HBO Max или сè уште не? Однапред тенк ју на одговорите
Здраво феминки ми треба помош значи неможам да живеам веќе ако ми погнете ќе ви бидам благодарна но ако ми помогнете тоа е, бившиот ме понизил на работа пред сите колеги и сега мене ми е тешко да живеам со тоа ќе се самоубијам јас незнам што понатаму да правам... Срушен ми е угледот кој ќе ме сака? ужасно се чувствувам дури не излагам заради него на пауза и сите ме одбегнуваат дури слушнав колешка како ме озборува дека сум за жалење, не гледам понатаму иднина од себе. Како да живеам со ова сега што понатаму?
Не смееш за ништо на светот да се самоубиеш.И тоа ке помине 'свако чудо за три дана ' .Ке се заборави луѓето ке заборават.Имав колешка која се посрамоти поради своите постапки , остана силна не падна во очај.За кратко време веке на никој не му беше интересно да коментира.
Зошто ти би страдала и би се чувствувала лошо поради неговото понижување? Луѓето ќе оговараат, без разлика. Секогаш има причина. Ако имаш можност да работиш на друго место, или да те преместат направи го тоа. И онака ќе најдат друга занимација луѓетото за кои сега многу мисли трошиш. Не вреди. И не си ти виновникот.
Зависи што точно ти треба од таму, овој во Дајмонд е многу послабо опремен за разлика од тој во Зебра