https://mbdiskont.mk/prodavnica/gradina/ogradi/veshtachka-ograda-na-povlekuvanje/ Ова ми личи на слично.
Знае ли некој платформа каде можам најлесно да продадам постари модели на телефони освен на фб групите
Ако некој оди во ДМ наскоро и не го мрзи, ако може да ми сликне кои производи за самопотемнување ги има кај нас? Така целиот дел крупно, колку и да се, една групна фотка Тенк ју однапред на одговорот
Колку пари би коштало да се бетонира дворче од 17 квадрати и на која висина т.е дебелима да биди 10цм или повеќњ со благ наклон? Нема да се паркира ни кола ништо..
Подобро плочки да си наредиш, ќе добиеш на изглед. Е сеа поскапо е да но имаш предност. Иначе кубик готов мешан бетон со камион негде околу 5000-5500 денари би требало да е.
Вреќа цименто ти е 300-350 денари од 25кг, кубик песок ти е 1300-1500 денари, ако ставаш арматура треба и тоа да земиш во предвид, пресметај си и ќе видиш.
Во Телеком - веро џамбо имаат шкафче за оставање на мобилни телефони што не се користат, а за возврат даваат ваучер. Е сега која е вредноста на ваучерот незнам, но ако имаш можност да отидеш можеш да си прашаш конкретно за твоите телефони.
Те разбирам дека ти е тешко, за такви ситуации јас викам: Од луѓе што дома леб не ми носат, не ми е важно нивното мислење. Неколку дена ќе позборуваат, после ќе заборават.
Znam ama sega Kako kje ziveam so toa neznam kolku kje izdrzam, dali kje mu se vrati poradi toa odnesuvanje? Vase mislenje? no sepak mislam dzabe ziveam. Dali kje mu se vrati?