Dzab3 ne saka better mi koci ne mozam no googe da otvoram znaciiii n sum nervozna isuvam od star telefon Kade treba da go odnesqm utre d Kai sto mi e kupen li???? Ova mi se zezna cel tel od eden softer azuriranje!!!!
Дали некој знае како се вика продавницата за парфеми во рамстор до т-мобиле? Вчера видов дека имаат арапски парфеми ама во брзање бев и не можев да влезам
За викенд планираме да одиме во Дрен кај Демир Капија, па сакав да прашам дали патот е тежок за возење? Немам баш многу искуство, па ме интересира дали е безбедно и како е генерално патот до таму..
Јас во Декември порачав и уште чекам Се јавив после 10дена од порачката, кажаа ќе стигне во рок од 5 дена, но ништо. Остана така, забораив и шо нарачав веќе
Мислам дека во ЕУ - освен Германија каде е построго и треба и соговорникот да се согласи, ако не се лажам, - ова е легално, а ние не сме ни ЕУ, но под услов да не го споделуваш со други луѓе. Би било , аналогно на ситуација да фотографираш човек што не го познаваш (на пример, на улица, додека фотографираш некој објект) ... Всушност, многу често на настани од јавен карактер не те прашуваат дали ќе те фотографираат тебе ( и дури јавно ги објавуваат низ социјални медиуми) Ја знам таква апликација и ќе ти препорачам. Всушност и таа легална и достапна на Google Play. Но, еве, нека прочепка и некој правник и потврди. Интересно прашање за приватноста.
Немам никаква апликација симнувано, ама случајно и несакајќи неколку пати во гужва имам притиснато и ни сама не знам како да се снима разговорот. Дали другата страна ја слуша тетката што кажува дека тој разговор се снима не знам бидејќи никој не изреагирал. А, баш сега проверив си стојат разговорите снимени како аудио запис.
Не можиш да снимаш разговори, не е законски. Притоа телефоните во dialer менито немаат опција за снимање.