Здраво! Колку отприлика е откупна цена на злато низ Скопје и каде е најсигурно да го однесам за откуп? Tnx!
Види низ сите продавници што продаваат работи за кујна, низ пазарите, Веро, Џамбо. Имам видено два типа. Како сталажа да ги чуваш чашите како на полица или како закачалка да ги држиш обесени за рачката.
Kutii nemas potreba da davas pari, vidi po marketi kje ti dadat za bezpari i taka gi frlaat. A folijata imas vo combo, merkur, tie takvite kaj shto ima alati i sl, a mozes da vitkas i vo vesnici
Барам козметичар/ка од Велес која депилира машки, матичната ми замина. Пишете ми во инбокс број, ако познавате некој/а. Нудам редовност и лојалност како клиент/муштерија.
Поканет сум на матура за дете кај подалечни луѓе. Нема да одам вечерта на прославата. Да не има некое непишано правило, дали сепак треба да купам и поклонам нешто за матурантот?
Ај тука да се обидам да прашам. Комарник од каде сте ставале и која е цена на квадрат или како и да иде?
Zdravo nekoj da predloži foto studio kade možam da izvadam fotografii poeftino? Se raboti za 500 sliki
Мене ми правеше еден човек приватно што мести комарници и задоволен сум. На неколку прозорци местев и мислам дека цената беше околу 7/8.000 ден. А овие што се со лепенки во маркетите земав и се заебав. Некако не ми се стабклни. Влегуваат комарци од страните. Не се лепат убаво. Мерката е лоша.
Во центар кај Црвен крст баш на раскрсницата. По скалички е фотото. Мислам дека ,,5" илк така нешто се вика. Ама имаше добра цена за повеќе слики. И попуст фатив тој период.
Види, ова е само мое мислење, ако те поканиле на честитање секако не треба да одиш со празни раце. Цвеќе, некој пијалок или некоја бомбониера треба да однесеш .
Колку коштаат овие за гејмање да се инсталираат? Дали некој воопшто прави кај нас ваков setup комплетна симулација на кола?
@Anie93 Rolomax, многу сум задоволна, побарајте ги на инстаграм, таман и ќе се договорите за останатото.