Јас менував ролетни и комарник на прозор ми местеа , задоволна бев како ми наместија и од квалитетот на ролетните . Е сега за цена не знам баш, плус не прашуваш за ролетни ама прашај во ролетар Војо ,јас сум задоволна како ми наместија.
Здраво! Каде во Скопје има најповолни златари за откуп на 585 злато? И колку е отприлика цена по грам ? Благодарам
Дали некој знае како да се решам од молци? Не можам да најдам каде им е леглото, не е во плакар а низ цела соба летаат - секојдневно се повеќе. Купив едни плочки со мирис на лаванда, нема ефект
Кажувајте чаре Алишта перени исушени здиплени Собата редовно се чисти ,луфтира ,алиштата по неколку дена лошо мирисаат како не перени како скапано незз како да објаснам. Почесто ги вадам бришам плакар пак исто,иако плакарот има околу година и пол како го имаме...
Се пријавувам веќе неколку месеци како невработена ,секој месец во ист датум.Меѓутоа овие два месеци не можам да отидам до биро затоа што не сум во мк, дали после тие месеци можам да си продолжам или како оди тоа дали знае некој? Инаку се пријавувам затоа што ми кажаа за кредитот за млади под 29 год требало да сум пријавена барем 6 месеци пред поднесување, дали и тоа е така ако знае некој?
Вади ги одма од машина и ако имаш можност суши ги надвор. Смени прашок, смени омекнувач, а може и скроз да го исклучиш омекнувачот. Остави неколку здиплени надвор од плакар и направи разлика во миризба по некој ден.
Ги сушиш на жица или во машина за сушење? Ако ги сушиш на жица, не ги оставај надвор подолго од што треба, им се губи свежината и мирисот на омекнувач, почнуваат малку неубаво да мирисаат. И не ги оставај да стојат во машината, како што ти пишаа пред мене.