Зошто бе? Јас имам добро искуство со Мицко. Баш и пријатен и фер е. Носев за откуп кај него и ми даде многу подобра цена од сите во Златарската улица на приземје. Значи под ,,многу подобра цена" мислам на 10к разлика.
Кажете ми матичен кој е добар и од кој сте задоволни во Скопје, негде Карпош, Центар, Влае, Тафталиџе тој дел?
Na zica gi susam sega ne gi stavam vo susara,ke probam i bez omeknuvac,pretezno odma gi vadam ama ke smenam i tecen detergent pa da vidime
Сопругот ми работи со мебел и вели дека мирисот доаѓа од новите плочи што ги ставаат во позадина. Истото го забележувам и кај мене дома. Јас земам од оние лепливи подлошки што се ставаат на ногарките од столчињата за да не го гребат паркетот, па на нив ставам ароматично масло и ги лепам по плакарите. сѐ уште немам најдено друго решение.
Не знам за кредитот, ама мислам ако не се пријавиш во рокот дека ќе те избришат. И после мислам има определен период во кој што не дозволуваат да се пријавиш повторно.
Би требало 2-5 ден. Е сега некои копирници наплаќаат по 10 ден. ако е само еден лист. Ако е во боја мислам дека е околу 20-30 ден. Доколку копираш многу листови (пр. 100) даваат попуст.
Ако некоја од тука знае каде е преместено девојчето Кате од Меџик Тач, нека ми пише име на студио или евентуално да ми пише нејзин број во ЛП.
1.dali gi sushish vo mashina za sushenje 2.da ne gi sobiras vlazni Ili gi peglash so poveke voda,parea. 3.da ne si smenila omekshuvac