1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Општи прашања

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од k.i.m, 10 декември 2011.

1. Компир Манџа

Компир Манџа Форумски идол

Се зачлени на:
    12 ноември 2019
    Пораки:
    6.026
    Допаѓања:
    8.923
    Има во таа групата што ја пратија. Влези и барај по објавите надолу.

2. Компир Манџа

Се зачлени на:
    12 ноември 2019
    Пораки:
    6.026
    Допаѓања:
    8.923
    Некојси Бујар и 50€ спомнуваат гледам.

3. @crnaovca

@crnaovca Активен член

Се зачлени на:
    24 мај 2025
    Пораки:
    19
    Допаѓања:
    11
    ,,,Zdravo dali ima nekoj nevrolog osven Bujar sto ne mu e bitan čovečki zivot osven da mu dades pare mito i da gi praca na magnetnu svi pacienti u Vranje pod uslov on da se javi (popust da ni dade)t.e procent da si zeme ljudi nemav pare na 2meseca gi tera na magnetnu da idev i maltretiranje e za bolni ljudi toj sve . Kompjutersko snimanje se pravi covek ima udar on vika doktorka ne razbira da čita ne priznavam magnetna mi treba covek ukocen cel udari ima zdravstvo ke se opravi li nekad sve zaposleno sas kupeni diplome i paru tepav sas apla trazi si jasam zasluzan sto e ziv si vika mora da.se plati .pa ljudi nemav pare koj ima ke dade alal zarem ne zima platu on pa da se placa plus kolko kaze .....dali direktor na bolnicu ke reagira ili ne ga ni njega zanima kolko i kako se gubiv čovecki zivoti""
    Ова беше објавено за тој доктор..

4. awkey

awkey Популарен член

Се зачлени на:
    2 март 2021
    Пораки:
    1.865
    Допаѓања:
    5.034
    Па мислам дека би било добро да се каже и за која објава станува збор и за што точно. Вака испаѓа дека секој може да каже што сака и да повика ај репортирајте ја групата

На @crnaovca му/ѝ се допаѓа ова.
  5. AlmaOculta

AlmaOculta Истакнат член

Се зачлени на:
    13 јануари 2026
    Пораки:
    273
    Допаѓања:
    759
    Знае некој до кога работи женски пазар?

6. KiT

KiT Популарен член

Се зачлени на:
    29 август 2012
    Пораки:
    1.667
    Допаѓања:
    8.620
    Мислиш дека лажам?

Инаку, за докторот како и за многу други работи, не е точно. Мед.сестра сум и тврдам дека докторот си ја знае работата. Нејсе, небитно е сега тоа... човекот "педофил" ми е брат, изманипулиран најверојатно од бившата жена, и ден денес се тужат. Тврдам дека е стварно мирен човек. Не е ни битно, побарав помош доколку има полицаец или некој од сајбер криминалот, бидејќи стварно е деградиран, а полицијата дреме. Фала во секој случај.

На Компир Манџа му/ѝ се допаѓа ова.
  7. Компир Манџа

Се зачлени на:
    12 ноември 2019
    Пораки:
    6.026
    Допаѓања:
    8.923
    Можеш да тужиш за нарушување на углед. Контактирај и адвокат.

На KiT му/ѝ се допаѓа ова.