Види во Базаро или Бит Пазар по тие дуќаните за домаќинство што се . Види и на Фејсбук ми излегуваше некогаш некоја продавница Еуроланд, имаат многу работи за домаќинство скоро сѐ е по 85 ден. Имале продавници во Топанско поле и Ново Лисиче, Маџари. Овие би требало да се поевтини. За поскапи и поквалитетно во Технополис, Вицко и Др.
Преку ДХЛ праќаат и шипингот е околу 40 евра. Сигурно после треба и во мк да им се плати на ДХЛ уште 2000-3000 денари. Не се исплаќа.
Ми излезе некоја реклама на Инстаграм за Нуло, како цигари со вкусови. Ги пробал некој? Не разбирам на кој начин функционираат и колку би биле штетни
Можеш на телефон да ја симнеш апликацијата на Визер ако со тој превозник планираш. Ќе пребараш летови, во принцип лесно е купувањето карти. Ако ептен не си сигурна за сама така, во било која туристичка агенција можат да ти помогнат и резервираат за одреден надоместок.
На белите патики New Balance како да ги исчистам? лом ми се со црно нешто , појма немам каде сум удрила ама пак лом ми се и сега со што да ги исчистам?
јас ги перам в машина и како нови ми се. на 40•, 800 обртаи. Ако е само гумата, можеш со магично сунгерче да ја исчистиш.
Јас не знам дали лажеш или не. На анонимен форум сме, секој може што сака да пише. Затоа реков дека е многу подобро кога веќе се разви дискусија да се каже што точно се пишало и кај за да можеме ние сами да увидиме