Покрај продавнициве за бела техника го има и низ маркетиве ( Шпар, Рамстор, Стокомак, понекогаш и во КАМ носат).
Зарем снаа ти толку далеку отиде Веќе ништо не ме изненадува од возрасните, се надевам децата ги држат настрана од ова. Сеуште ништо не најдоа?
Ништо, полицијата вели треба време т.е тоа за тоа ќе си остане. Инаку, таа и друго направи од кое и ја се шокирав ама да не должам... фала ти што праша
Женски пола Скопје го свртев и не можам да најдам убава зелена кутија за шолја од 250 мл. Дали имате некоја идеја кај може да најдам по Скопјево...
Темно шише стаклено за да направам парфем . Каде може да најдам ? Прашав во рефан немаат , само проѕирни
На зелено пазарче, продавницата се наоѓа кај цвеќињата. Јас купив за 250 денари стаклени садови 3 во 1 со пластичен капак и многу добро се затвараат/отвараат, но имаш и поскапи 3 во 1 за 300/350 денари но има и на парче.
Имаш во Алфи, пред некое време беше многу ефтино. На зелено пазарче има, јас го земав за 300 денари, метално е, плус рачката се склопува надоле.
Искуство со онлајн порачки од mond? Меѓуброј сум, дали ќе можам да ги сменам сандалите ако не ми се точни?
Земав за поклон за пријателка 38 бр носи , 38 и беа точни мислам и она е меѓуброј имаш и во ист гејт истотака
Имам проблем со вибер и вацап. Нејќе да се напраби бекап на разговорите веќе неколку дена. Кога одам во сетингс и стискам бекап, ми пишува ова: Мејлот ми е додаден на акаунтот, а имам и простор во мејлот за складирање податоци. Само 900мг ми се зафатени од 20гб. Дали некој друг го има проблемов или само кај мене е?
Луѓе што да правам бе? Ептен ми е мачно од жешково, секој ден се полошо ми е, се нафрлив со брунки, ми се врти по цел ден, неможам да стојам нешто како да ме влече надоле, и најјако од се е што цел ден седев дома и сега по настојување на децата да излеземе, излеговме и на неколку метра мене ме фати дијареа, истрчав дома и директ у купатило. А немам јадено ништо за да е до нешто расипано. Се ми е од жешкото, се ми почна кога фати жегата.