А1 исто преку апликацијата на А1 можеш, за М тел не знам. Сите месечни сметки ги плаќам онлајн, преку нивните страни. На НЛБ сум, ако има тоа врска. Понекогаш и од Шпаркасе.
Сум прочитала дека треба над пареа да ставиш , да се изгубат флеките од вода. Не сум имала потреба да проверам.
Дали постои некое ефикасно средство против скалулци? Ниту надвор можам да излезам, и внатре ми влагаат. Целиот стан се полни навечер. Нешто за у штек ако постои и таква опција?
Стави си мрежа на вратата од терасата, земи Raid спреј против летачки инсекти и Raid апарат за во штекер со течност.Тие за во штекер се малку поскапи, ама навистина се многу добри.
https://nezavisen.mk/sdsm-bratot-na...var-stanal-chlen-na-upravniot-odbor-na-m-nav/ Како е побогу ова можно лол... абе ни срам ни перде да се немало, образ ѓон.
Синко го заборавил пасвордот на телефонот никако неможе да се сети.Сервис вика мора да се брише се бидејќи ја знаеме емаил адресата може некако да се отклучи?
Не, купив четка за антилопа среќа со тоа се среди, ако не помогнеше секако ќе пробав во краен случај и пареа
Ми кажаа дека на мое здравје можам да ги симнам резултатите од биохемија. Ама не ми кажаа со кој број. На фискалната има една лепенка со број “мој термин”, ама од тој број не ми дава резултат. Дали не е изготвен или грешен број внесувам?