Каде да најдам најефтин лек Прегнил? @Moon&me И дали за спиење може да се пие Санвал? Другачке мислам оти ти можеш да ми помогнеш
Знам дека баба ми го пиеше за спиење. Само од мноооогу пиење на крај не и делуваше и скришум по 2 пиела. Па, би ти рекла внимателно.
Ама прегнил нели користат и мажи кои сакаат да набилдат мускули?! Јас познавам човек кој има своја теретана,продава суплементи и на вежбачите им нуди да се бицкаат со Хоримон или прегнил....
Магнезиум бисглицинат +б12 +б комплекс како бебе ќе спиеш. Јас во ПМС претходно многу тешко заспивав сега дали еднаш, два пати ќе ме стрефи.
Алиске, јас мислам со години нема прегнил веќе во Мк. Не знам за надвор. Се надевам @forumce знае (ако грешка памтам дека би знаела, сори)
Ме интересира од кој џеб се вадат пресуди за разно-разни криминали. Пази, претседателка на антикорупција, ОДДАЛА службена тајна, добива УСЛОВНА казна година дена. Артан Груби - Проневерил 11милиони ЕВРА, добива домашен притвор. Никола Груевски - Ослободен од обвиненија поради ИЗМЕНА НА ЗАКОН (што го менува неговата партија) Има уште безброј вакви случаи каде што за сериозни криминали се делат условни казни или се добива година-две а за некоја сиротиња шо украла ќебапи или не платил казна, се лежи затвор. Малце ни е ова, ја да ви кажам, простотилук од народ и партиски паразити.
Точно до пластичарска никој не оди, на Бит Пазар ќе се симнеш , па пешки до таму. Одат приградските автобуси што одат према Скопска Црна Гора на пример 61,71, 47 и селата после Маџари автобуси 52,53,54, 62,63.
Четка за заби и сјај/течен сапун. Потоа со чиста крпа извади вишок пења и остави ги да се сушат на сонце. Исто во Пеко има средства за чистење на обувки од превртена кожа.
Нема. За спиење мене многу ми помага мг бисглицинат+витамин Б6. Може и мелатонин да се вметне Санвал е за спиење, треба матичен да ти го препише.