Со досегашното искуство со СТБ, ака најлоша банка со најлоша апликација и сѐ остало, ќе треба да одиш во банка и да чекаш со саати за да се реши проблемот.
Се согласувам, имам сметка и на Комерцијална, стопати подобра апликација имаат без какви проблеми.Се мислам да ја затворам сметката на Стопанска, многу ме нервираат.
Најдобра одлука ќе ти биде да си се префрлиш скроз на комерцијална. Јас сум во СТБ само поради станбениот кредит и ќе видиме до кога, цела плата си ја префрлам на комерцијална и сум презадоволна.
Маж ми доби имејл за прекршок за прв пат, и сега што треба да направиме? мора ли лично да уплати во банка а и за износот 20еур како да израчунам во денари за да платам?! и на крај со записникот каде треба да се оди лично во мвр? Дека сопругот е на работа до 16 ...
Бев во Централен Регистар денес. Знаеш кај бил проблемот? Уверениијата што ќе ти требаат од УЈП и банката, тие немаат дигитален потпис. Замисли обично физичко лице за 2000 денари може да добие дигитален потпис, а институции како УЈП и милјардерскиве банки немаат дигитален потпис. Тие можат да ти дадат само хартиено уверение со печат, ама тоа не ти брка работа, бидејќи ликвидацијата во ЦК оди само електронски.
Добро е греЈачу, супер ти оде, само пробај на тој што му реплицираш или го цитирај или кликни како мене на одговори, и уште потаман ќе биде
Ама не ти кажа да манијачиш мислам дека Патем не разбравте и не дека не е дејтинг апп или сајт форумов.
Не не, арен е не досадува, само сака да е поактивен чисто добронамерен совет му дадов да му помогнам, ама добро е еве ме цитираше, и тебе те цитираше, абе лесно е
И у чатот ли така исто? Повремено ве читам таму @RainbowButterfly @Mr.Limonko поише го знаат Маци Како и да е, во ред е.
Ее немам поима, влегувам чат пат таму , ама не сум многу во тек.. rainbow butterfly и twisted sister се поактивни мислам...
Не би вака "јавно" да давам мислење и впечаток за некој член... Ама би кажал на сите бидете претпазливи кога запознавате некој од тука и колку му се доверувате, особено на послабо активни членови.. Мислам нормално е да запознаете пријатели дури и партнер од тука, ама кога е форум сепак внимавајте колку брзо се тоа оди и дали е форсирано или спонтано...