Дали некогаш се случило да има слобдни термини на ендокринологија? Некој што иде почесто и следи ако може да ми каже кога ги пуштаат, фала.
Дали преку Flixbus сте резервирале повратна карта за од Скопје до некој град во соседниве земји? Претпоставувам си се валидни така?
Нормално е. Трошиш додека имаш. И тоа те исполнува. Додека трошиш свои пари не му се секирај. Парите се за трошење. Твои пари се само тие што си ги потрошила за сопствено задоволство.
Тогаш се прават приоритети. Што ти е приоритет во месецот. И ги исполнуваш нив. Дали ти е приоритет да заштедиш или да потрошиш. Ако имаш приоритет патување во странство ке ти требаат повеќе пари па ке треба да тргнеш на страна некое време. Затоа се поставуваат приоритети. Следи ме за повеќе финансиски совети
Најчесто ги има по овие продавници што продаваат работи за покуќнина. Види во Хомакс, Технополис , Аџико, Базаро, Меркур, Алфи Центар или низ пазарите каде што има дуќанчиња. Понекогаш носат и низ маркетиве.
Кои документи се потребни за промена на основно училиште, како одеше процедурата, има искуство некој?
Здраво Препорачајте ми место каде што може да се испечати слика поголема како Welcome sign за забава?
Чат џпт ми вели дека шеин врши испорака за Македонија. Дали некој има нарачано во МК? И преку што стигаат?
Дали некој го има роботот за чистење Silver Crest и како е задоволен? Дали собира добро и дали има сензор кога се движи да не се удара од мебелот?
Дечки ми треба мала помош. Ќе се вработувам во друга компанија, од старава чекам само да ме одјават при што во новата компанија ми бараат нешто од авмр(агенција за вработување). Не разбирам што поточно бараат, дали бараат некаков лист каде што пишува кога ме пријавиле ли(и одјавиле, сметам дека ќе бидам одјавена до вторник ??) или нешто друго?? Прв пат сум пријавена во фирмава каде што чекам да ме одјават. Ве молам може ли некој да ме посочи што ќе треба поточно да побарам на шалтер бидејќи стварно не знам што, а од компанијава како да не знаеа да ми објаснат...Фала ви однапред!